top of page
Tomahawk op barbeque
Meatclubname_edited.png

Het enige Uruguayaanse rundvlees dat minimaal 200 dagen graan gevoerd is en Angus-gecertificeerd, is UMI. 'The Art of Beef' is de filosofie van UMI en daarom wordt het rundvlees verpakt in een waar kunstwerk, geschilderd door Ignacio Zuloaga. Een zeer kleine hoeveelheid vee produceert het rundvlees dat de minimale marmeringsscore van 5 heeft, wat de strikte eis is van UMI. Pas tijdens de productie van de stukken rundvlees wordt er geselecteerd wat goed genoeg is voor UMI.

Umi RibEye MeatClub

Rib Eye

Umi hele ossenhaas MeatClub

Tenderloin

Umi striploin MeatClub

Striploin

THE ART OF BEEF
Umi the art of beef MeatClub
Angus burger bij MeatClub

BURGERS

100% Angus Burgers bij MeatClub. Een heerlijk stuk fijn- of grofgemalen rundvlees dat na het grillen sappig blijft van binnen en krokant van buiten. Het is dan niet voor niets dat onze klanten al jaren razend enthousiast zijn over onze burgers!

In ons assortiment vind je burgers in verschillende soorten, gewichten en maten. 

MetTruffelMayo_edited.jpg

Carpaccio volgens het recept uit 1950 

Letters_Logo_Wit.png
OFF_Logo_Wit.png

CHATEAU CARPACCIO

Naast hele delen waar je zelf carpaccio van kunt snijden, kun je bij MeatClub ook kiezen voor het gemak van met de hand gesneden carpaccio van Chateau Carpaccio. We hebben een ruime keuze in gewichten, formaten en soorten. Je krijgt onze carpaccio in doosjes en diepgevroren aangeleverd voor het grootste gemak in jouw keuken! 

doosCC_edited.jpg

REGISTREER HIER VOOR ONLINE BESTELLEN

BURGERS
CHATEAU CARPACCIO
bottom of page