top of page

Het vlees op tafel: De verschillende soorten rundvlees

Rundvlees is een van de meest populaire soorten vlees ter wereld. Het is veelzijdig, heerlijk en biedt tal van gezondheidsvoordelen. Maar wist je dat er verschillende soorten rundvlees beschikbaar zijn die allemaal uniek zijn?


Graangevoerd rundvlees

Graangevoerd rundvlees wordt gevoerd met graan en andere granen om de smaak en textuur te verbeteren. Het vee krijgt vaak ook vitamines en mineralen toegediend om de gezondheid te ondersteunen. Bij MeatClub hebben we een breed scala aan grain-fed rundvlees, waaronder het beroemde Uruguayaanse UMI-rundvlees.

Wagyu beef
Grasgevoerd rundvlees

Grasgevoerd rundvlees komt van runderen die uitsluitend gras en andere vegetatie eten. Dit geeft het vlees een unieke smaak en textuur die anders is dan grain-fed rundvlees. Grass-fed rundvlees is ook vaak magerder en gezonder dan grain-fed rundvlees. Bij MeatClub bieden we grasgevoerd Australisch rundvlees aan.


Wagyu rundvlees

Wagyu rundvlees is afkomstig van de Wagyu-runderen die oorspronkelijk uit Japan komen. Het vlees is beroemd om zijn hoge marmering, wat zorgt voor een ongeëvenaarde smaak en malsheid. Bij MeatClub hebben we verschillende soorten Wagyu-rundvlees, waaronder de bekende Japanse Wagyu en Australische Wagyu.


Black Angus

Black Angus-rundvlees komt van runderen die behoren tot het Angus-ras en wordt gewaardeerd om zijn uitstekende smaak en sappigheid. Het vlees heeft ook een hoge marmering, wat bijdraagt aan de smaak en malsheid. MeatClub biedt Black Angus-rundvlees aan van zowel Australische als Amerikaanse herkomst.s rundvlees


Kobe rundvlees

Kobe-rundvlees komt uit de regio Kobe in Japan en is beroemd om zijn ongeëvenaarde malsheid en smaak. Het vlees is zo zeldzaam en duur dat het meestal alleen in exclusieve restaurants te vinden is. Bij MeatClub bieden we Australisch Kobe-rundvlees aan als een betaalbaarder alternatief.
Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page