top of page
Vlees assortiment

Meat our products 

Meatclubname_edited.png

RUNDVLEES

MeatClub heeft uiteraard diverse rassen rundvlees vanuit verschillende landen. Uiteraard van onze eigen Nederlandse bodem, maar ook uit Ierland, Zuid-Amerika, Australië, Oost-Europa en Scandinavië. MeatClub levert een breed scala aan specialiteiten en smaken. We zijn altijd op zoek naar kwaliteit en hechten waarde aan de levensomstandigheden van de runderen. We stemmen altijd het leef- en voerprogramma af, zodat de smaak en structuur gegarandeerd aan de hoogste eisen blijven voldoen. Zo bieden wij rundvlees aan dat 200 dagen graan gevoerd is. Daarnaast heeft MeatClub ook heerlijk (Nederlands) kalfsvlees. Doordat de kalveren de ruimte en uitgebalanceerd voedsel krijgen, heeft ons kalfsvlees een zachte smaak en malse 'bite'. Wekelijks krijgen wij verse aanvoer vanuit de slachterij.

Wilt u meer informatie over onze rundvleesassortiment? Klik dan op de knop

RUNDVLEES
Rundvlees MeatClub
Varkensvlees MeatClub
VARKENSVLEES

VARKENSVLEES

MeatClub levert kwalitatief hoogstaand varkensvlees. Dat de leefomgeving van deze dieren rustig is geweest en het dier tot het einde met respect is behandeld hebben wij hoog in het vaandel staan. Ons varkensvlees wordt door onze slagers zelf klaargemaakt. Wij hebben onder andere het Iberico en HeydeHoeve varken in ons assortiment. Dit vlees staat bekend om hun unieke smaak Naast verse producten, bieden wij ook de mogelijkheid om deze producten te garen.

 

Ons assortiment hierin is breed, maar denkt u bijvoorbeeld aan gegaarde spareribs, pulled pork, etc. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan worsten. Wij kunnen het varkensvlees in verschillende snitten en gewichten aanleveren. Uiteraard verpakken wij het ook volledig naar uw wens.

sappige hamburger van MeatClub

MEATCLUB BESCHIKT OVER EEN BREED ASSORTIMENT IN HAMBURGERS. ONZE SAPPIGE BURGERS VAN PUUR ANGUS, ZONDER TOEVOEGINGEN EN E-NUMMERS, ZIJN POPULAIR BIJ ONZE KLANTEN EN VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE GEWICHTEN EN GROOTTES. 

VRAAG OM EEN SAMPLE.

Gegrilde kippenboot MeatClub

KIP & GEVOGELTE

Ons gevogelte wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en smaak, en wordt meerdere keren per week aangeleverd. Naast reguliere kip kunt u bij ons ook terecht voor de speciale soorten kip zoals maïskip of scharrelkip.

Hardlopers zijn kipdij- en kipfiletblokjes, gemarineerd en naturel. Verder verkopen we dijen en filet met verschillende marinades en kruiden. 

Infomeer naar de mogelijkheden. 

KIP & GEVOGELTE
krokante kipburger MeatClub
Helekip poelier MeatClub
LAMSVLEES

LAMSVLEES

Het lamsvlees uit ons ruime assortiment is afkomstig uit Nederland, Ierland en Nieuw-Zeeland. De lammeren hebben vrij kunnen leven op het platteland en in het weiland en kunnen genieten van het gras en klaver. Door rijke voeding krijgt het vlees een unieke smaak. Deze smaak zorgt ervoor dat u dit stukje vlees keer op keer wilt herbeleven. Wij hebben een compleet assortiment vers én bevroren lamsvlees. Alle producten hebben een constante hoge kwaliteit. Door dagelijkse aanvoer kunnen wij dit vlees het hele jaar door leveren. Voor alle snits van het lam kunt u bij ons terecht!

Vers lamsvlees MeatClub
Sousvide gegaard MeatClub

SOUS VIDE (VACUÜM) GEGAARDE PRODUCTEN WORDEN OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARD. KIES JIJ VOOR GEMAK EN EEN GEGARANDEERD GOEDE GARING?

BIJ MEATCLUB IS EEN BREED ASSORTIMENT AAN SOUS VIDE PRODUCTEN BESCHIKBAAR. 

SOUS VIDE

WILD

Krijgt u trek bij het denken aan een heerlijk stukje hertenbiefstuk, hazenpeper, wildzwijn, wilde eend, wilde gans, reerug of van de andere wildsoorten? Dan bent u hier op het juiste adres. Ons wild mag dan ook een puur natuurproduct worden genoemd, omdat al het wild uit ons assortiment een vrij leven heeft genoten en opgegroeid is in zijn natuurlijke leefgebied. Wild is de zekerheid van heerlijk eten met een eerlijke herkomst!

Lekkerste wild MeatClub
WILD
VLEESWAREN

VLEESWAREN

MeatClub biedt een compleet assortiment vleeswaren. Wij garen/roken, produceren en versnijden dit uiteraard voor u naar wens. 

Je kunt bij MeatClub terecht voor een mooi assortiment aan binnenlandse en buitenlandse vleeswaren. Heb je interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Vleeswaren MeatClub

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

DSC06643.jpg
bottom of page