top of page
shutterstock_556528087_edited.jpg

THE CLUB

 

Goed vlees, maar ook goed teamwork! Bij MeatClub werken we samen om het beste vlees naar de mooiste horecazaken van Nederland te brengen. We houden van korte lijnen, heldere afspraken en zijn duidelijk over onze producten en mogelijkheden voor de levering. 

KWALITEIT OP 1

Eén van onze leveranciers vertelde ons: je moet de klant niet op één zetten, maar de kwaliteit! Daar is je klant het meest mee geholpen. Dat doen we dan ook bij MeatClub! We zorgen er natuurlijk voor dat onze samenwerking zoveel mogelijk naar tevredenheid van beide partijen verloopt, maken concrete afspraken met je over leverdagen en besteltermijnen, maar kwaliteit staat altijd voorop! 

KORTE LIJNEN

Bij ons geen keuzemenu's of chatbots: je bestelt via onze eigen webshop en spreekt met Jan of Sam over de kwaliteit en levering van onze producten. We denken met je mee als je dat vraagt en zijn eerlijk over wat we wel of niet voor je kunnen betekenen. 

webshop.png

BEKENDE GEZICHTEN

Koop je bij MeatClub, dan heb je altijd een vertrouwd gezicht aan de deur. Jay, Tim, Bastiaan, Bas en Raymon vormen de vaste club van chauffeurs en komen bij je langs om je bestellingen af te leveren. Sam en Jan zijn meestal in ons clubhuis in Nieuwegein te vinden, maar als je ze nodig hebt zijn ze altijd bereid even langs te komen! Dan nemen ze natuurlijk ook graag gelijk je bestelling mee. 

logo_MC_edited_edited.png

WEBSHOP

Wij verkopen ons vlees via onze webshop. Als je klant bij ons wordt ontvang je inloggegevens en kun je ons hele assortiment bekijken. We maken je het ook makkelijk: via bestellijsten kun je snel en makkelijk je vaste assortiment bestellen. 

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Meatclub foto koe_edited.jpg
bottom of page