Meatclubname_edited.png
header.jpg

CAN'T BEAT
OUR MEAT 

Bij MeatClub zit vlees in ons bloed. Van vader op zoon doorgegeven. MeatClub is een jong en groeiend bedrijf met een ervaren visie en eerlijke aanpak. Bij MeatClub is het wij-gevoel belangrijk. Door onze klanten kwaliteit en service te verlenen die zij verwachten, bouwt MeatClub aan een duurzame en persoonlijke relatie. Samen. Voor elkaar en door elkaar. Als Club. Opererend voor de Slagerijen, Horeca, Catering en andere grootverbruikers.

ONS ASSORTIMENT

Bij MeatClub kunt u terecht voor uw volledige assortiment voor in de keuken. Wij kennen de wensen en weten de vraag van onze klanten. Van gespecialiseerde producten tot producten op maat, niks is ons te gek. Onze slagers en leveranciers verzorgen de producten op een verantwoorde manier en ambachtelijke wijze. Ook kunt u bij ons terecht voor zuivel, snacks, brood, vleeswaren én ‘non-food’producten.

brochure.png

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die de productie, opslag en het transport kwalitatief hoog in het vaandel heeft staan? Vindt u het belangrijk dat een leverancier beschikt over een totaalassortiment, met u meedenkt en waar u ieder moment van de dag kunt bestellen?

Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek!

JOIN MEATCLUB

Bezorging..png
Bezorging..png

Wij leveren met eigen chauffeurs en geconditioneerd vervoer, zodat we op flexibele tijdstippen kunnen leveren. We luisteren altijd naar de wensen van de klant, wanneer en op welke tijd, zij geleverd willen hebben. Naast de afgesproken bezorgdagen levert MeatClub 6 dagen in de week. Het kan eens voorkomen dat het bij u zo hard is gegaan, dat u door uw producten heen bent. Wij laten u natuurlijk niet zonder zitten en proberen dit altijd op te lossen.

Kwaliteit..png

Ons assortiment is selectief uitgekozen met enkel ambachtelijke en kwalitatief hoogstaande producten. We vinden het zeer belangrijk om maatwerk te bieden, vandaar dat u kan rekenen op constante en tevens hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij onze producten niet alleen inkopen bij vaste leveranciers met onze bijhorende criteria, maar ook omdat wij vanaf de bron tot in uw keuken bovenop de zorg van uw producten zitten. Tenslotte leveren wij dit uiteraard onder de HACCP-norm.

Service..png

Bij MeatClub zijn we gedreven, betrouwbaar, flexibel en áltijd bereid tot het zetten van een extra stap. De stap die we graag zetten om de juiste service te verlenen aan onze klanten en partners. Met onze kennis van het vak, hart voor de producten, drive en inzet denken we graag met u mee. Ook kunt u bij ons 24/7 bestellingen bij ons plaatsen.

Bedankt voor de inzending!

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF!