top of page
FishClub Makreel
logo_FC_BW_edited (1).png

Catch our products

logo_FC_BW_edited.jpg
verse vis MeatClub
Schaal- en schelpdieren MeatClub

Onze schaal- en schelpdieren bevatten vis dat afkomstig is over de hele wereld. Zo bieden we bijvoorbeeld de Kingkrab uit Alaska, oesters van de Atlantische kust en Argentijnse Gamba's.

SCHAAL- EN SCHELPDIEREN

Onze vis wordt ingekocht op de visveiling van IJmuiden, waar onze leveranciers dagelijks aanwezig zijn om verse vis in te kopen. Zo kunnen wij de kwaliteit van het product gegarandeerd hoog houden.

VERSE VIS

Het assortiment van FishClub bestaat uit zelf geselecteerde vis uit binnen- en buitenland. We bieden naast verse vis ook schaal- en schelpdieren & vers ingevroren vis. Met ons brede assortiment kunnen we u altijd iets passends bieden. Ook portioneren en verpakken we alles naar wens.

Heerlijk gerookte vis en op een ambachtelijke manier bereidt. Deze vis kunt u bij ons zowel koud als warm verkrijgen! De koud gerookte vis wordt urenlang gerookt bij een temperatuur van 28 graden, waardoor de vis niet gaart. De warm gerookte via wordt relatief kort gerookt bij een hoge temperatuur tussen de 80C en de 100C, waarbij de kerntemperatuur (wettelijk) minimaal 63 C is gedurende 30 minuten. Vette vis is perfect om warm te roken.

GEROOKTE VIS

Diepvries vis FishClub
Gerookte vis kwaliteit FishClub

Naast verse dagproducten zijn ook diepvries producten bij ons te verkrijgen. 

Heeft u nog vragen over het assortiment? 

neem gerust contact met ons op!

DIEPVRIES

Assortiment FishClub

CATCH YOUR PRODUCT AT FISHCLUB!

VRAGEN OVER HET ASSORTIMENT?
NEEM CONTACT MET ONS OP EN VRAAG OM EEN SAMPLE.


 

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

DSC06643.jpg
bottom of page