top of page
HeaderCheese_edited.jpg

SAY CHEESE!

originele cheddar MeatClub
CheeseClub1.0.png

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van Nederlandse, buitenlandse en biologische kazen. Bijvoorbeeld halen wij rechtstreeks uit Italië Grana Padano's, mascarpone, ricotta, verschillende soorten mozzarella en gorgonzola. Uit Frankrijk halen we heerlijke brie, geitenkazen en camemberts. Verder hebben we voor u geraspte kaas, gesneden kaas, hotelblokken, verse kaas en smeltkaas. Ten slotte heeft MeatClub een breed scala aan boter, zuivel-, eieren en ei-producten.

HOLLANDSE KAAS

De Hollandse kaas van CheeseClub wordt gemaakt van de meest verse en romige weidemelk. Uitgestrekt over de Nederlandse polders grazen de koeien om de romige melk te produceren. Onze jonge kaas is vers en smeuïg waardoor het tijdens het snijden blijft plakken aan het mes. 

Daarnaast heeft CheeseClub ook oudere kazen in het assortiment opgenomen voor mensen die van volle en pittige kazen houden. 

Bent u op zoek naar een kaassoort met een variërende smaak? Probeer onze Hollandse kruidenkazen!

Hollandsekaas MeatClub
HOLLANDSE KAAS
kaasleverancier horeca
Buitenlandsekaas MeatClub
BUITENLANDSE KAAS
Buitenlaandse kaas MeatClub

BUITENLANDSE KAAS

Dankzij onze directe leveranciers uit het buitenland kunnen wij onze klanten een gevarieerd assortiment van kwaliteitskazen bieden. Zo komen de Franse kazen, zoals cantal, salers, blue d'Auvergne, Saint-Nactaire en fourme d'Ambert uit de Auvergne. De Auvergne staat bekend om de topkwaliteit van de Franse kazen!

De Italiaanse kaassoorten gaat bij ons verder dan alleen de Grana Padano's en de mascarpones. Italië kent vele soorten kaas, namelijk van jong tot oud, van zacht tot hard en mild tot pittig.

Probeer de kazen van CheeseClub!

Fransekaas MeatClub kaasleverancier
CheeseClub buitenlandsekaas
Cheddar kaas MeatClub

Horecaleverancier

BOTER, MELK & EIEREN
Kaasboer Kaasleverancier horeca MeatClub
zuivelleverancier MeatClub

REGISTREER HIER VOOR ONLINE BESTELLEN

Bedankt voor de inzending!

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF!

bottom of page